Allting är digitalt

All framgångsrik kommunikation, både till externa och interna mottagare, har sin utgångspunkt i en genomtänkt budskapsplattform och välformulerade värdebudskap. Oavsett om det gäller att få fler kunder, attrahera nya medarbetare eller informera den egna personalen. 

Digitala aktiviteter ställer stora krav på konsekvens i uppträdandet tillsammans med anpassning till vald kanal. Content, SEO, Onpage, Offpage kräver daglig uppmärksamhet för att optimera resultatet.

Vissa delar är idag hygienfaktorer som att optimera hemsidan för organisk sökning och för att fungera i mobilen. Texter ska vara korta och med rörliga bilder ökar intresset. Andra delar kräver mer kunskap som till exempel att skapa och optimera digitala kampanjer. Vilka sökord ska användas, hur mäter man för att veta att investeringen är lönsam. 

Explosive Brands har arbetat med digital kommunikation i över 10 år. Vi har kunskap och kompetens att både lägga digitala strategier och att genomföra dem.

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt och för att analysera vår trafik. Om du inte vill tillåta cookies kan du stänga av dem i din webbläsare. 

Rulla till toppen